Kärleksporträtt i Tinnerö eklandskap

Jag sitter just nu och arbetar med några bilder från en kärleksfotografering jag gjorde i Tinnerö eklandskap i höstas, och här kommer en liten tjuvtitt. Fler bilder kommer, det är så många fina så det får bli uppdelat på flera inlägg, men jag kunde inte vänta med att visa i alla fall några stycken för er. Visst är dem söta, Ami och Robin.

AR2_Tinnero©FotografChristelHerlitz
AR3_Tinnero©FotografChristelHerlitz
AR1_Tinnero©FotografChristelHerlitz

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och det tänkte jag fira med att ge alla er som är nyfikna på mig som bröllopsfotograf fina erbjudanden. Bokar ni in ett första möte med mig kommer ni att få fina förmåner på mina bröllopspriser.
Och till alla er andra som också vill ha fina bilder tillsammans på den eller dem ni tycker om så finns det även erbjudanden till er.

Kontakta mig här (eller på info{at}christelherlitz.se) för att få mer information om ni skulle vara intresserade.
Erbjudandet gäller till 28 februari 2014.

Hoppas ni alla får en fin alla hjärtans dag!

ValentinesDay_2014©FotografChristelHerlitz

Välkommen Valter

Nu är han här, vår älskade Valter. Egentligen skulle han fortfarande ligga i min mage, men han hade bråttom ut till världen och tittade ut precis 1 månad för tidigt. Så den 13 januari blev det inga bullar bakade, vilket jag hade planerat för den dagen. Men så här i efterhand spelar det ju ingen roll nu när vi har fått 4 extra veckor med vår lilla skatt. Att baka bullar finns ju kvar, och om några år kan jag och Valter baka tillsammans.
Mitt 2014 fick en oväntad men lycklig start och jag hoppas ni andra också har fått en bra början på 2014.

NewBorn_V2©FotografChristelHerlitz
NewBorn_V1©FotografChristelHerlitz